۳- آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که ماشین لباسشویی صدا و لرزش زیادی دارد

صدا و لرزش زیاد از آن مشکلاتی است که در بسیاری از ماشین‌های لباسشویی بروز می‌کند. برای رفع این مشکل، نخستین موردی که باید چک کنید تراز بودن ماشین لباسشویی است. در صورتی که ماشین لباسشویی تراز نباشد، هم صدا افزایش می‌یابد، هم لرزش زیاد می‌شود و هم آن که قدرت موتور کاهش پیدا می‌کند.

برای مطالعه‌ی اختصاصی در ارتباط با صدای ماشین لباسشویی روی لینک کلیک کنید: رفع صدای زیاد ماشین لباسشویی

تعمیر ماشین لباسشویی در منزل
تعمیرات ماشین لباسشویی در صورتی که ماشین لباسشویی صدا و لرزش زیادی دارد

بررسی بلبرینگ‌های دیگ

مورد دیگر، بلبرینگ‌های دیگ است. در صورتی که بلبرینگ‌ها خراب شوند صدا و لرزش ماشین لباسشویی زیاد می‌شود. بنابراین باید بلبرینگ‌ها را نیز چک کنید. برای این کار، باید تسمه‌ی ماشین لباسشویی را از پولی بزرگ موتور جدا کنید. پس از این کار پولی را با دست حرکت دهید. اگر بلبرینگ‌ها خراب شده باشند، حرکت پولی با صدای زیادی همراه خواهد بود.

بررسی پمپ تخلیه

صدای زیاد ماشین لباسشویی گاه به سبب مشکل در پمپ تخلیه است. در بالا گفته شد که وظیفه‌ی پمپ تخلیه، تخلیه‌ی آب دیگ پس از شستشو است. برای آن که چک کنید که صدای ماشین لباسشویی به خاطر پمپ است یا نه، می‌توانید پنل جلویی ماشین لباسشویی را بردارید و پس از آن ماشین را روشن کنید. در این وضعیت، اگر مشکل صدای زیاد ماشین لباسشویی از پمپ باشد صدای زیادی از پمپ خواهید شنید. در صورتی که صدا از پمپ بود، باید پروانه‌ی پمپ را بررسی کنید.

ممکن است پروانه‌ی پمپ شکسته باشد، یا آن که چیزی در آن گیر کرده باشد. برای بررسی پروانه پمپ، برق ماشین لباسشویی را قطع کرده و سیم پمپ را نیز از آن جدا کنید. پمپ را بیرون آورده و پروانه را چک کنید. اگر پروانه مشکلی نداشت، ممکن است موتور پمپ با مشکل مواجه شده باشد.

در ماشین‌های لباسشویی دایرکت درایو، موتور نه از تسمه که از یک کوپلینگ برخوردار است. وظیفه‌ی این کوپلینگ این است که قدرت موتور را به جعبه دنده منتقل کند. کوپلینگ از دو قطعه‌ی پلاستیکی سه شاخه تشکیل شده که میان این دو قطعه یک کوپلینگ پلاستیکی وجود دارد. در صورتی که مدتی طولانی از استفاده از ماشین لباسشویی بگذرد، کوپلینگ به تدریج فرسوده شده و ممکن است از سه شاخه‌ها صداهای زیادی به گوش رسد. ضمناً در صورتی که کوپلینگ نتواند کار خود را انجام دهد نیز صدای زیادی بیرون خواهد آمد. بنابراین یکی از مواردی که باید برای رفع مشکل صدا و لرزش زیاد ماشین لباسشویی مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد کوپلینگ است.

به نظر می‌رسد در صورت خرابی کوپلینگ، بهتر باشد کار را به متخصص بسپارید.

توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی

در آخر آن که گاه به سبب آن که لباس‌هایی که در ماشین ریخته شده بیش‌تر از ظرفیت ماشین هستند، صدا و لرزش زیادی در ماشین به وجود می‌آید. در کل همیشه باید سه چهارم ظرفیت ماشین لباسشویی را پر کنید و به هیچ عنوان بیش از ظرفیت ماشین لباسشویی، در آن لباس قرار ندهید.

برو به بالا۴- آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که درب ماشین لباسشویی باز نمی‌شود

در این نوشتار در ارتباط با آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تا کنون به ۳ مورد از اصلی‌ترین مشکلات ماشین‌های لباسشویی پرداخته‌ایم و سعی بر آن داشته‌ایم که به صورت جامع و البته ساده و مختصر به چگونگیِ رفع آن مشکلات بپردازیم. اکنون در همان راستا، به مشکل چهارم می‌پردازیم که چیزی نیست جز باز نشدن درب ماشین لباسشویی.

تعمیر ماشین لباسشویی در منزل
تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که درب ماشین لباسشویی باز نمی‌شود

بررسی قفل درب

نخستین موردی که پس از باز نشدن درب ماشین لباسشویی باید بررسی کنید قفل درب است. نقش و وظیفه‌ی این قفل این است که اجازه ندهد که به هنگام فعالیت ماشین لباسشویی، بتوان درب ماشین لباسشویی را باز کرد و

تعمیر لباسشویی ال جی را به درستی انجام داد . اما در صورتی که این قفل، که از آن با نام قفل داخلی نیز نام می‌برند، دچار مشکل شود امکان آن که حتی پس از انجام شستشو نیز نتوان در را باز کرد وجود دارد. در صورتی که مشکل از این قفل باشد، می‌توانید از ضامن دستی جهت غیر فعال کردن آن استفاده کنید.

این ضامن معمولاً یا در زیر قفل وجود دارد و یا آن که آن را در درون توزیع کننده‌ی ماده‌ی شوینده قرار می‌دهند. ضامن را پیدا کنید و پس از باز کردن درب، حتماً اقدام به تعویض قفل داخلی نمایید.

بررسی قلاب قفل

مورد دیگری که می‌تواند در باز نشدن درب ماشین لباسشویی نقش داشته باشد، قلاب قفل است. یک قلاب در ماشین لباسشویی وجود دارد که به قفل متصل است و در صورت خرابی آن ممکن است درب باز نشود. قلابی که با قفل درگیر است را پیدا کرده و در صورت فرسودگی آن، اقدام به تعویض‌اش کنید.

برو به بالا۵- آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که آب ماشین لباسشویی تخلیه نمی‌شود

مشکل دیگری که در ماشین‌های لباسشویی کم دیده نمی‌شود، عدم تخلیه آب است. در بالا گفته شد که پمپ تخلیه وظیفه‌ی تخلیه‌ی آب دیگ پس از شسشتو را دارد. پس در وهله‌ی اول باید همین پمپ تخلیه را بررسی کنید.

تعمیر ماشین لباسشویی در منزل
تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که آب ماشین لباسشویی تخلیه نمی‌شود

قطعه‌ی دیگری که ممکن است در عدم تخلیه آب توسط ماشین لباسشویی نقش داشته باشد، هیدرواستات است. آن را نیز بررسی کنید. این قطعه، حتی اگر خراب نباشد نیز ممکن است موجب عدم تخلیه آب شود، آن هم به این دلیل که به درستی تنظیم نشده باشد. روی این قطعه یک پیچ برای تنظیم آن وجود دارد. سعی کنید هیدرواستات را به نحوی تنظیم کنید که آب درون مخزن تا تنظیم سطح آب درون مخزن نیز به نحوی صحیح انجام شود.

برو به بالا۶- آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل در صورتی که آب درون مخزن گرم نمی‌شود

آخرین مشکلی که در این نوشتار در ارتباط با آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل به آن می‌پردازیم، گرم نشدن آب ماشین لباسشویی است. اولین موردی که باید در این وضعیت مورد ارزیابی قرار گیرد، ترموستات است. در صورت خرابی ترموستات به هیچ عنوان آب درون مخزن گرم نمی‌شود. اما گاه ترموستات خراب نیست، بلکه صرفاً تنظیم نیست. بنابراین باید ابتدا تنظیم بودن ترموستات بررسی شود و پس از آن به خرابی آن دقت شود. در صورتی که در ترموستات ایرادی به وجود آمده باشد، بایستی مورد تعویض قرار گیرد.

قطعه‌ی دیگری که خرابی آن در گرم نشدن ماشین لباسشویی نقش دارد، المنت است. در صورتی که المنت دچار ایراد شده باشد، باید آن را تعویض کنید.

چنان چه نه المنت و نه ترموستات مشکلی نداشتند، دو قطعه‌ی زیر را بررسی کنید:

  • سیم رابط تایمر و المنت
  • پلاتین تایمر

برو به بالاسخن پایانی

تلاش شد که در این نوشتار در ارتباط با آموزش تعمیر ماشین لباسشویی در منزل به مهم‌ترین مشکلاتی که می‌توانند در ماشین‌های لباسشویی بروز کنند پرداخته شود. اگر این موارد نتوانستند به کمک شما در تعمیر ماشین لباسشویی بیایند، می‌توانید از خدمات تعمیرات ماشین لباسشویی در منزل استادکار استفاده کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها